Masterclass:
Design Thinking for Learning Designers

17 februari 2020 – Rotterdam

Masterclass:
Design Thinking for Learning Designers

Maandag 17 februari 2020
Van 09:30 – 16:30 uur

Design Thinking. Een aanpak die helemaal past bij deze tijd; los problemen op door iteratief en experimenteel samen te werken. In deze masterclass leer je hoe je deze principes toepast op learning design. Verzorgd door een expert op het gebied van learner experience design: Connie Malamed, van The eLearning Coach.

Kosten: €399,00 – €475,00

Wat gaan we doen?

De professionals in de 21e eeuw zijn uniek; mensen hebben eindeloos veel opties om zich te ontwikkelen op manieren die het beste passen bij hun behoeftes. Helaas zijn veel van de methoden om opleidingen en trainingen te ontwikkelen en ontwerpen al tientallen jaren oud. Daar komt ‘design thinking’ om de hoek kijken.

Design thinking past naadloos in deze tijd van snelle veranderingen; los problemen op door iteratief en experimenteel samen te werken. En het is ook nog eens leuk om te doen.

Doe mee met deze workshop om de hele design thinking cyclus te ontdekken. Je doorloopt elke stap van het proces. Je past best practices toe en aan op de situatie van jou of je organisatie, inclusief user interviews, prototyping en iteratief design. Je gaat zien hoe deze unieke aanpak ideeën kan stimuleren om tot creatieve oplossingen te komen waar de werknemer centraal staat

Wie is Connie Malamed?

Met trots kunnen we zeggen dat het gelukt is om Connie Malamed te strikken om een masterclass te komen geven over hoe je design thinking toepast bij het maken van learning experiences.

Connie Malamed is een graag geziene gast op grote, internationale learning evenementen met haar ruim 20 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van design en visueel communiceren.

In het ‘dagelijks leven’ adviseert en bouwt ze learning experiences voor allerlei organisaties. Daarnaast schreef ze een tweetal boeken: Visual Design Solutions: Principles and Creative Inspiration for Learning Professionals en Visual Language for Designers. En heeft ze haar eigen website en podcast over het onderwerp. Zie ook: http://theelearningcoach.com/.

Wat ga je leren?

De vijf fasen van design thinking

Hoe je het model toepast op jouw organisatie

Brainstormtechnieken (die zelfs introverten fijn vinden)

Hoe je low-fi prototypes creëert

Hoe je ideeën test en verfijnt

Voor wie is dit event bedoeld?

Ontwerpers en ontwikkelaars van e-learning, learning designers en instructional designers.

Programma
Van 9:30u tot 16:30u, inclusief lunch en borrel.

Waar
HNK, Westblaak 180, Rotterdam

Kosten
Euro 475,– (excl BTW)

Leden van DevelHub, NRTO, NOBTRA, VOV en HAN Opleidingskunde Alumni krijgen een korting en betalen slechts Euro 399,– (excl. BTW).

Lunch en materialen zijn inbegrepen.