Lunch&Learn:

Strategic Success with Blended Learning

28 januari 2020 – Rotterdam (Euromast)

aNewSpring Lunch & Learn

28 januari 2020 – Rotterdam (Euromast)
Van 11:30 – 14:30 uur

Exclusief voor aNewSpring klanten

Heb je vragen erover?
Of wil je een andere keer aansluiten?

Stuur dan een mail naar jeroen@anewspring.nl

Hoe word je als opleider succesvol met blended learning? De transitie van het klassikale model van opleiden naar een model waar online leren een integraal onderdeel is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Leer van andere opleiders hoe zij hun strategie hebben aangepast om een sterke blended visie neer te zetten en hoe ze hun opleidingen succesvol in de markt gezet hebben.

Wat gaan we doen?

Twee klanten vertellen hoe zij succesvol een blended visie op opleiden hebben neergezet en hun interne medewerkers en trainers hebben meegekregen. Daarnaast duiken we in return-on-investment van opleiden en hoe je dit gebruikt om een heldere business case op te stellen.

Wil jij als klant van aNewSpring meer leren over hoe je online leren een waardevol onderdeel laat zijn van je organisatie? Kom dan op dinsdag 28 januari naar Rotterdam, beklim de Euromast tot 100 meter hoogte en geniet daar niet alleen van een heerlijke lunch en het uitzicht, maar haal ook praktische inspiratie op tijdens deze lunch&learn.

Wil je erbij zijn en aanmelden?
Vul dan het formulier hieronder in.
Gratis en alleen voor klanten van aNewSpring.

Er is wel maar beperkt plek!

Schrijf je in voor Lunch & Learn:

Deze Lunch&Learn zit helaas helemaal vol. De plekken ging als warme broodjes over de toonbank (of moet ik zeggen de lunch tafel).

Maar niet gevreesd, na dit grote succes zijn we alweer aan het kijken om een tweede een Lunch&Learn te plannen. Schrijf je hieronder in om op de hoogte gehouden te worden wanneer de volgende Lunch&Learn plaats vind.

Programma:
11:30u – Inloop
12:00u – Presentatie Kompas Veiligheidsgroep
12:30u – Lunch
13:00u – Tele’Train over ROI rondom opleiden
13:15u – Presentatie Kriton
13:45u – Netwerken en koffie
14:30u – Einde

Voor wie:
Eigenaars, senior management en andere visiebepalers van trainingsorganisaties en interne academies.

Locatie:
De Euromast, Rotterdam