Learning Failures United

Medio 2019

Learning Failures United

Medio 2019 – Rotterdam
van 17.00 – 19.00 uur

De Learning Failures United meetup is bedoeld voor learning professionals. Onder het genot van een hapje en drankje worden ‘epic learning fails’ gedeeld. Zodoende gaan we leren van elkaars beste mislukkingen, en natuurlijk wordt er veel gelachen.

Kosten: gratis, wel aanmelden graag.

Wat gaan we doen?

Op woensdag 12 december 2018 organiseerden we een meetup voor learning professionals: de Learning Failures United. En dat gaan we in 2019 weer doen. Tijdens deze bijeenkomst delen we met elkaar de grootste fouten en mislukkingen, en de waardevolle lessen die daaruit getrokken kunnen worden. Het kan bijna niet meer cliché, maar van fouten leert men. Dit weten de professionals in het vak als geen ander en daarom vieren we tijdens dit event de fouten die gemaakt zijn.

We doen dit onder het genot van een drankje en een hapje, waar iedereen uitgenodigd wordt hun mooie verhaal in 5 tot 10 minuten te vertellen, voorbereid of spontaan. Sowieso ontvangen de sprekers na afloop een applausje van de rest. Meld je nu aan!

Wie durft er een leuke ‘fout’ te delen:

Het event is dus bedoeld voor alle learning professionals die een mooi verhaal willen delen, of die graag willen leren van de verhalen van anderen. We zijn al bezig met de line-up voor 2019.  Op 12 december 2018 stond o.a. Dick Krikke, directeur van de NVO2 op het podium, net als André Filippini van TeleTrain, om te vertellen over hoe zij ooit eens goed gefaald hadden. Ook Tom Bos, Manager Online Academy (NCOI) en Helma van den Berg (Let’s Learn) sloten aan op het podium. Tijdens de open-mic pakten dappere deelnemers de microfoon om ook een ‘fail’ te delen.

Bij aNewSpring maken we natuurlijk ook regelmatig fouten,
zie bijvoorbeeld het filmpje hieronder.

Meld je alvast aan voor de
Learning Failures United, medio 2019

Wil jij op een leuke manier leren van fouten en wil je in contact komen met leuke mensen uit jouw vakgebied? Schrijf je dan nu in, dan ontvang je meer info over de 2019 versie van de LFU.

Waarom moet je hier bij zijn?

  • Door het delen leer je van je eigen fouten en van de fouten van je medeprofessionals.
  • Een drankje, een hapje, mooi uitzicht over de stad en goede verhalen.
  • No success without failure. Sometimes you win, sometimes you learn.
  • Om dit live mee te maken, en dit, en dit ook.

Waar:

aNewSpring HQ, HNK, Westblaak 180, Rotterdam

Kosten:

Gratis, inclusief borrel

Event informatie

Datum

De Meetup Learning Failures United vindt plaats ergens in 2019 :-)

Tijd

Van 17:00 tot 19:00 uur, inclusief borrel

Locatie

HNK Rotterdam Centrum
Westblaak 180
Rotterdam

Tickets

gratis, wel aanmelden graag