LEARNING LIVE Networks Online

Neem via aNewSpring exclusief deel!

Dinsdag 6 oktober 2020,
van 15:00u tot 16:30u – Online

LEARNING LIVE Networks Online

Dinsdag 6 oktober 2020
van 15:00u tot 16:30u

De huidige en toekomstige uitdagingen voor leren en opleiden aanpakken door regelmatig met senior learning professionals en learning leaders samen te komen en inzichten te delen. Dat is LEARNING LIVE Networks. aNewSpring is er steevast bij en jij kunt ons vergezellen.

Neem via aNewSpring exclusief deel!

De naam zegt het al: The Learning and Performance Institute (LPI) is al jaren een waar instituut voor professionals als het gaat om leren en presteren. LEARNING LIVE is een reeks aan evenementen die door de LPI georganiseerd wordt exclusief voor learning leaders en senior learning professionals.

Een keer per jaar is er een groot event en meerdere keren per jaar is er een netwerkbijeenkomst: LEARNING LIVE Networks. Oorspronkelijk begonnen in het Verenigd Koninkrijk, maar ondertussen al uitgebreid naar Iberië, de Benelux, Latijns Amerika en momenteel online.

Als partner van de LPI is het voor aNewSpring vaste prik om aanwezig te zijn en via ons kun jij er ook bij zijn!

In de huidige editie:

  • Gastheer is Donald H. Taylor
  • Hij leidt een gesprek tussen vijf Heads of Learning van o.a. Dell, The Bank of Montreal en ViiV Healthcare (GSK).
  • Wat is de impact die de Covid-19-crisis heeft op L&D afdelingen en hoe zij verwachten het komende jaar in te gaan?
  • Wat dat betekent voor opleiders en aanbieders van training?

Het netwerk van LEARNING LIVE is exclusief beschikbaar voor directie, eigenaren en hoger management van trainingsorganisaties en andere senior learning professionals.

De LPI biedt ons de mogelijkheid om geïnteresseerden uit te nodigen om vrijblijvend deel te nemen. Geef je interesse aan door het formulier in te vullen. Jos neemt dan contact met je op en hij zorgt dat je toegang krijgt tot deze bijeenkomst.

Jos neemt zo snel mogelijk contact met je op om te zorgen dat je toegang krijgt