De 2022

aNewSpring Awards

Wees erbij
op donderdag 24 maart 2022

Evenementoverzicht

De aNewSpring Awards 2022
Donderdag 24 maart 2022
Online en/of Rotterdam
Wat:
De aNewSpring Awards is het hoogtepunt van het jaar voor iedereen die met het platform werkt en we hopen te laten zien dat we veel meer zijn dan software.
Voor wie:
aNewSpring gebruikers en klanten wereldwijd, huidige en voormalige, leden en vrienden van de aNewSpring familie, en iedereen die werkt met het aNewSpring leerplatform of geïnteresseerd is in het zien van de beste voorbeelden van learning journeys.

Online en/of op een inspirerende locatie in onze thuisstad Rotterdam, Nederland. Details volgen nog.

De aNewSpring Awards van 2022 belooft de grootste editie tot nu toe te worden. De live show is online toegankelijk vanuit de hele wereld, en hopelijk kunnen de meest enthousiaste aNewSpring liefhebbers ook fysiek deelnemen in Rotterdam.

Krijg de volledige aNewSpring ervaring en ontdek wie de ‘most inspiring learning journey’ van het jaar heeft gemaakt.

Bij de jaarlijkse aNewSpring Awards vind je bergen inspiratie om het maximale uit het aNewSpring platform te halen. Je stemt mee op de beste learning journey van het jaar of dingt zelf mee om te winnen. En je ontmoet medegebruikers, fans en echte aNewSpring’ers. Zoals altijd belooft het een groot internationaal aNewSpring-feestje te worden waar jij als gebruiker het middelpunt bent.

Dit jaar is het sowieso live online, maar het doel is om het een te gek hybride event van te maken. Meld je hier aan als bezoeker of nomineer jouw learning journey als kandidaat!

Wat kun je verwachten?

  • Een internationaal middagevenement om te verbinden, geïnspireerd te worden en je kennis te delen.
  • Een live online show die, waar mogelijk, gesynchroniseerd en gemixt verloopt met een fysiek programma.
  • Drie finalisten presenteren hun case voor Most Inspiring Learning Journey van het Jaar. Wil je kandidaat worden? Klik hier.
  • Jij als bezoeker beslist wie wint door te stemmen tijdens het event.
  • Verwacht te leren, interactie en geactiveerd te worden over hoe het aNewSpring platform te gebruiken.
  • Entertainment, op z’n aNewSpring’s.

Is het nou online of fysiek?

We gaan uit van een combinatie van beiden; hybride. Maar natuurlijk weten we dat nog niet zeker. Hoe dan ook gaan de aNewSpring Awards 2022 online door. Als de omstandigheden het toelaten, gaan we voor een hybride vorm. Dat betekent dat het ook mogelijk is om het evenement fysiek bij te wonen. Het online en ‘offline’ gedeelte voegen we samen tot één en dezelfde (spetterende) show.

Hoe werkt dat met aanmelden?
We maken het zo simpel mogelijk. Of je nu online of fysiek erbij wilt zijn, of als je het nog niet zeker weet, vul ‘gewoon’ het formulier in. Op het moment dat er meer duidelijk is wat kan, komen we bij je terug. Zie het als een ‘save the date’ of reservering dat je er sowieso bij bent!

Aanmelden als bezoeker

Hoe is het om bij de aNewSpring Awards te zijn?

Stel je voor dat je een Olympisch zwembad vult met niets anders dan aNewSpring en je springt er zo in..! Ja ja, ik weet wat je denkt en nee, ik heb ook geen idee hoe dat eruit zou zien. Zwemmen er inhoudsdelen, activiteiten en templates rond als vis-achtige dingetjes? Drijven er bits en bytes in rond? Drijven ze wel? Ruikt het naar de lente? Is het blauw…?

Natuurlijk is dit slechts een (vreemde) poging om uit te leggen hoe het zou zijn om jezelf volledig onder te dompelen in het warme bad van de aNewSpring Awards. Wacht! Misschien is het meer een aNewSpring pretpark! Ja, Memotrainer-rollercoaster…! Sorry sorry, ik dwaal af. Je snapt wat ik bedoel.

De aNewSpring Awards is het hoogtepunt van het jaar voor iedereen die met het platform werkt en we hopen te laten zien dat we veel meer zijn dan software.

Geef je op als kandidaat

Kandidaat zijn voor de Award?

Denk je dat jouw organisatie de beste learning journey van het jaar gemaakt heeft? Nomineer deze dan voor de aNewSpring Awards door je aan te melden via het formulier en druk de “ IK WIL WINNEN ” knop zo snel mogelijk in. Je krijgt dan de instructies voor het nomineren toegestuurd.

Op basis van alle inzendingen maken we een shortlist, die voorgelegd wordt aan een onafhankelijke jury. Zij kiezen de drie besten die tijdens de show strijden om gekozen te worden tot winnaar.

Inzenden kan tot uiterlijk vrijdag 4 februari 2022. In de week van 7 februari maken we de shortlist bekend.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met jouw CSM of met Stefan op stefan@anewspring.com.