ATD Webinar:
How to Create a Learning & Performance Ecosystem?


16 april 2020 | 14.00 – 15.00 | Webinar
ATD Webinar:
How to Create a Learning & Performance Ecosystem?

16 april 2020
van 14.00 – 15.00 uur


Je wil je aanbod van opleiding en training of je interne learning initiatieven effectiever, duurzamer en meer ‘agile’ maken. Je zoekt een gestructureerde en samenhangende manier om dat voor elkaar te krijgen. Jij wil meer weten over learning & performance ecosystems en er zelf mee aan de slag gaan.

Schrijf je nu in en doe mee.De grootste conferentie ter wereld op gebied van leren de ‘ATD conference’ gaat dit jaar niet door. Daarom hebben VoVNetwerk en Develhub – de Belgische en Nederlandse beroepsvereniging voor learning professionals, een reeks webinars georganiseerd met sprekers die eigenlijk tijdens de ATD conferentie in Denver een sessie zouden verzorgen. Zo ook Ger Driesen van aNewSpring.


Waar gaat de webinar over?


Tijdens dit webinar deelt Ger zijn inzichten en ervaringen rondom het thema: Learning & Performance Ecosystems. Vandaag de dag willen we graag dat initiatieven rondom leren en performance support zowel effectief, duurzaam als ‘agile’ zijn. Dat lijken eigenschappen die lastig te combineren zijn. Toch kan dat prima met een goed gedesigned en onderhouden ecosysteem voor learning & performance.
Tijdens deze sessie leer je hoe jij een eerste versie van een learning & performance ecosysteem voor jouw organisatie of klant kunt uitwerken.

We doen dit via 4 stappen:
1. De ‘PPP analyse’ voor focus en alignment
2. De acht bouwstenen van een learning & performance ecosystem
3. Enkele praktijkvoorbeelden ter inspiratie
4. Overige belangrijke elementen die aandacht vragen

LET OP: dit is een ‘BYOC’ Sessie ‘Bring Your Own Case’. Zorg dat je een eigen project ‘bij de hand hebt’ om tijdens het webinar aan te werken en gebruikt het meegestuurde ‘Learning ecosystem canvas’ om je eerste eigen versie op uit te werken.


Voor wie is deze webinar bedoeld?


Voor aanbieders van trainingen en opleidingen die hun service naar klanten willen verbeteren en verbreden. Voor learning professionals die binnen hun organisatie initiatieven effectiever, duurzamer en meer ‘agile’ willen maken.

Schrijf je in:


Je wil je aanbod van opleiding en training of je interne learning initiatieven effectiever, duurzamer en meer ‘agile’ maken. Je zoekt een gestructureerde en samenhangende manier om dat voor elkaar te krijgen. Jij wil meer weten over learning & performance ecosystems en er zelf mee aan de slag gaan.

Schrijf je nu in en doe mee.


Vergeet ook niet om naar onze andere webinars te kijken:

Je kunt de opnames van de alle verleden webinars ook opvragen om te bekijken op een tijdstip waar het jou op uitkomt. Vul simpelweg het formulier in van de desbetreffende webinar en we zenden hem naar je toe.


Open training:


voor de gebruikers van de trainer-versie van aNewSpring.


Hierin maken wij onderscheid in twee niveau’s:
starters en gevorderden.
Open training:
voor de gebruikers van de trainer-versie van aNewSpring.


Een training waarin je, samen met andere gebruikers, aan de slag gaat met de ‘trainer-versie’ van het platform. Daarnaast is er tijd ingeruimd om vragen te stellen aan de aNewSpring experts en andere deelnemers.Deze training is gratis voor gebruikers van de trainer-versie van aNewSpring


De trainer-versie van aNewSpring biedt veel mogelijkheden om een mooie en effectieve learning journey te maken. Maar hoe doe je dat dan? Wij bieden een open training aan, zowel op starter niveau als op gevorderd niveau. Lees hieronder welke versie bij jou past. In het formulier kun je zien welke data voor welk niveau is.

Twijfel je bij welk niveau jij hoort? Neem dan even contact op met ons: training@anewspring.nl


Starter of gevorderd?


De open trainingen worden gegeven voor twee verschillende niveau’s; starters en gevorderden. Dit zorgt ervoor dat je de juiste aansluiting hebt in ervaring met de rest van de groep en de uitleg die wordt gegeven over het platform.

Starters training
Ben je net begonnen met aNewSpring voor Trainers en wil je hulp en uitleg bij het opzetten van een learning journey? Dan is de Open training voor starters het beste om aan deel te nemen!

Gevorderden training
Werk je al een tijdje met het platform, maar je hebt het idee dat je er nog niet helemaal uithaalt wat erin zit? Wil je jouw learning journey naar een hoger plan brengen en leren van andere aNewSpring gebruikers? Dan is de Open training voor gevorderden voor jou het meest geschikt!


Wat heb ik nodig?


 • Zorg ervoor dat je de inloggegevens van je eigen omgeving goed bij de hand hebt zodat we gemakkelijk naar jouw learning journey kunnen kijken.
 • Is de Open training online?
  Zorg dat je een goede internetverbinding hebt en je een laptop/computer hebt klaar staan met een koptelefoon zodat je de meeting optimaal kunt volgen. Meedoen met camera is natuurlijk altijd leuk. De meeting link sturen we van te voren naar je toe.
 • Is de training offline?
  Neem je laptop (met toebehoren) mee zodat je gelijk aan de slag kan.
 • Heb je vooraf specifieke vragen?
  Mail ons die vooraf (training@anewspring.nl), zodat we ervoor kunnen zorgen dat die zo goed mogelijk in de training verwerkt kunnen worden.

Wie geeft de training?


De Open trainingen worden verzorgd door een Customer Success Manager (CSM) van aNewSpring. Samen bekijken we de (nieuwe) functionaliteiten van het platform en kijken we hoe jouw wensen m.b.t (blended) learning in aNewSpring gegoten kunnen worden.

Uiteraard kun je ook met andere deelnemers ervaringen uitwisselen.


Michiel de Korte


Nicole Lee-On


Roy de Vries


Reinier Batterink

Hoe ziet de training eruit?


 • De training start op 09:30 en duurt (+/-) 2 uur.
 • Ben je een starter? Maak vooraf je eigen Trainer Omgeving aan en bekijk de basisvideo’s op de support site
 • Leer tijdens de training samen met andere gebruikers eenvoudig (nieuwe) materialen ontwikkelen en een learning journey (uit te) bouwen.
 • We duiken het platform in en geven uitleg bij de diverse leeractiviteiten en content vormen.
 • Resultaat: Na de training kun je zelfstandig (verder) aan de slag met aNewSpring.
 • De training wordt verzorgd door een Customer Success Manager
 • Bij elke training wordt aangegeven of hij voor starters of gevorderden is en of hij online of offline bij ons op kantoor is.

Aanmelden


Webinar:
Hoe maak je een virtual classroom succesvol?


De #Thuiswerken-reeks
Deze webinar heeft al plaatsgevonden,
maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen
Webinar:
Hoe maak je een virtual classroom succesvol?

31 maart 2020
Van 15:00 – 16:00 uur


Je moet online als trainer of opleider en je gaat aan de slag met webinars en virtual classrooms. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze online bijeenkomsten interactief en leerzaam maakt? Marion Reijerink is expert op het gebied van live online leren en neemt je bij de hand. Schrijf je in en doe mee.Momenteel staan leerprofessionals voor flinke uitdagingen. Wij krijgen veel vragen van klanten over wat er met online leerplatformen mogelijk is en aNewSpring biedt hulp en ondersteuning. De informatie is gratis beschikbaar; spread the word naar andere leerprofessionals via #IHelpPeopleLearn


Waar gaat de webinar over?


Live online leren in een webinar of virtual classroom is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Een Zoom-sessie is zo opgestart. Maar hoe maak je er een goede, interactieve en leerzame bijeenkomst van? In deze webinar zal Marion Reijerink je alles vertellen over wat een Virtual Classroom succesvol maakt. De voorbereidingen, de vaardigheden van de trainer of docent en de techniek.

Met meer dan 10 jaar ervaring in live online leren in virtual classrooms en interactieve webinars geldt Marion als de Nederlandse expert op dit gebied. Het door haar opgerichte trainingsbureau atSync is al jaren actief in het opleiden van docenten en trainers in live online leren en blended learning.


Voor wie is deze webinar bedoeld?


Voor trainers en opleiders willen leren hoe ze hun online bijeenkomsten zo leerzaam mogelijk kunnen maken.

Wil je meer halen uit je webinars of de mogelijkheden van virtual classrooms goed verkennen? Schrijf je dan in voor deze interactieve webinar.


Interesse in de opname?


Geen zorgen, iedereen die zich inschrijft, krijgt na afloop de opname toegestuurd. Of vul het formulier hier beneden in en krijg alsnog de opnamen in je inbox. Hou onze events in de gaten voor mogelijke nieuwe data.

Vergeet ook niet om naar onze andere webinars uit De #Thuiswerken-reeks te kijken via anewspring.nl/events.

Deze webinar heeft al plaatsgevonden, maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen om toch niets te missen:


Vergeet ook niet om naar onze andere webinars
uit de #Thuiswerken-reeks te kijken:

Je kunt de opnames van de alle verleden webinars ook opvragen om te bekijken op een tijdstip waar het jou op uitkomt. Vul simpelweg het formulier in van de desbetreffende webinar en we zenden hem naar je toe.


Webinar:
Keuzes rondom klassikaal opleidingsaanbod in ‘online tijden’


De #Thuiswerken-reeks
Deze webinar heeft al plaatsgevonden,
maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen
Webinar:
Keuzes rondom klassikaal opleidingsaanbod in ‘online tijden’

27 maart 2020
Van 12:00 – 12:45 uur


Vraag je je ook af wat nu verstandig is om te doen met je klassikale trainingen en opleidingen? Hoe ga je om met je opleidingsaanbod in deze tijden? Schrijf je in voor deze interactieve webinar en leer van Ger Driesen welke je strategische keuzes je als trainer of opleider kunt maken.Momenteel staan leerprofessionals voor flinke uitdagingen. Wij krijgen veel vragen van klanten over wat er met online leerplatformen mogelijk is en aNewSpring biedt hulp en ondersteuning. De informatie is gratis beschikbaar; spread the word naar andere leerprofessionals via #IHelpPeopleLearn


Waar gaat de webinar over?


Tijdens uitzonderlijke situaties, zoals die waar we nu in zitten, kan helder nadenken cruciaal zijn. Hoewel het misschien tegenstrijdig voelt, is een time-out om te bepalen wat je volgende stap wordt de beste investering.

Neem die time-out door aan te sluiten bij deze webinar en krijg inzichten om te bepalen wat voor jou als trainer of opleider de beste strategie is voor een volgende stap. We verkennen en discussiëren over verschillende strategieën om jouw opleidingsaanbod ‘te transporteren’ of ‘te transformeren’ in tijden dat klassikaal leren onmogelijk is.


Voor wie is deze webinar bedoeld?


Voor trainers en opleiders die zich afvragen wat verstandig is om te doen met hun klassikale of andere ‘offline’ trainingen, cursussen en opleidingen. Leer hoe je helder kunt krijgen welke strategie op de korte termijn slim is en wat je daarna kunt doen.

Sluit aan en leer ook van andere concullega’s die deelnemen.


Interesse in de opname?


Geen zorgen, iedereen die zich inschrijft, krijgt na afloop de opname toegestuurd. Of vul het formulier hier beneden in en krijg alsnog de opnamen in je inbox. Hou onze events in de gaten voor mogelijke nieuwe data.

Vergeet ook niet om naar onze andere webinars uit De #Thuiswerken-reeks te kijken via anewspring.nl/events.

Deze webinar heeft al plaatsgevonden, maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen om toch niets te missen:


Vergeet ook niet om naar onze andere webinars
uit de #Thuiswerken-reeks te kijken:

Je kunt de opnames van de alle verleden webinars ook opvragen om te bekijken op een tijdstip waar het jou op uitkomt. Vul simpelweg het formulier in van de desbetreffende webinar en we zenden hem naar je toe.


Webinar:
Q&A met Customer Success Managers van aNewSpring


De #Thuiswerken-reeks
26 maart 2020 | 15:30-16:15 | Webinar
Webinar:
Q&A met Customer Success Managers van aNewSpring

26 maart 2020
Van 15:30 – 16:15 uur


Technische vragen over hoe je learning journey in aNewSpring kunt aanpassen met online functionaliteiten? Schrijf je in voor deze interactieve webinar met onze platformspecialisten, stel je vragen en leer wat er wel of niet mogelijk is.Momenteel staan leerprofessionals voor flinke uitdagingen. Wij krijgen veel vragen van klanten over wat er met online leerplatformen mogelijk is en aNewSpring biedt hulp en ondersteuning. De informatie is gratis beschikbaar; spread the word naar andere leerprofessionals via #IHelpPeopleLearn


Waar gaat de webinar over?


Deze webinar is bedoeld om al jullie technische vragen over het aNewSpring platform te beantwoorden over aanpassingen die moet of wilt maken vanwege de corona-maatregelen. Leer niet alleen wat het antwoord op jouw vraag is, maar leer ook van de antwoorden van anderen. Deze webinar wordt geleid door onze platformspecialisten en heeft als doel om trainingen zo snel mogelijk aan te passen aan de huidige omstandigheden.


Voor wie is deze webinar bedoeld?


Voor (toekomstige) aNewSpring-gebruikers die vragen hebben over technische mogelijkheden van het aNewSpring en dus al enige kennis over en/of ervaring met het platform hebben.

Is aNewSpring nog (vrijwel) nieuw voor je, dan raden we je aan om de andere webinar te bekijken, de platformtour te doorlopen of door contact op te nemen.


Interesse, maar kun je er niet bij zijn?


Geen zorgen, iedereen die zich inschrijft, krijgt na afloop de opname toegestuurd. Hou onze events in de gaten voor mogelijke nieuwe data.

Vergeet ook niet om naar onze andere webinars uit De #Thuiswerken-reeks te kijken via anewspring.nl/events.

Schrijf je in voor de webinar:


Vergeet ook niet om naar onze andere webinars
uit de #Thuiswerken-reeks te kijken:

Je kunt de opnames van de alle verleden webinars ook opvragen om te bekijken op een tijdstip waar het jou op uitkomt. Vul simpelweg het formulier in van de desbetreffende webinar en we zenden hem naar je toe.


Webinar:
Klassikale elementen vervangen in aNewSpring


De #Thuiswerken-reeks
Deze webinar heeft al plaatsgevonden,
maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen
Webinar:
Klassikale elementen vervangen in aNewSpring

23 maart 2020
Van 15:00 – 16:30 uur


Heb jij bepaalde klassikale elementen in aNewSpring die je wilt verplaatsen naar online? Schrijf je dan in voor deze interactieve webinar en leer welke functionaliteiten in aNewSpring je hiervoor kunt gebruiken.Momenteel staan leerprofessionals voor flinke uitdagingen. Wij krijgen veel vragen van klanten over wat er met online leerplatformen mogelijk is en aNewSpring biedt hulp en ondersteuning. De informatie is gratis beschikbaar; spread the word naar andere leerprofessionals via #IHelpPeopleLearn


Waar gaat de webinar over?


In deze webinar gaan onze platformspecialisten in op manieren om klassikale elementen uit je training of cursus online een plek te geven in het platform van aNewSpring. Denk aan:

 • webinar of virtual classroom
 • mondelinge assessments of (project)presentaties
 • online samenwerken
 • achtergrondinformatie en notities tijdens lessen
 • discussies en evaluaties

Voor wie is deze webinar bedoeld?


Voor (toekomstige) aNewSpring-gebruikers die graag hun klassikale of face-to-face elementen willen omvormen naar een online vorm met behoud van de didactische doelen. Kennis van of ervaring met het platform is niet per sé nodig, maar besef wel dat de webinar als uitgangspunt neemt dat je aNewSpring gebruikt.


Interesse in de opname?


Geen zorgen, iedereen die zich inschrijft, krijgt na afloop de opname toegestuurd. Of vul het formulier hier beneden in en krijg alsnog de opnamen in je inbox. Hou onze events in de gaten voor mogelijke nieuwe data.

Vergeet ook niet om naar onze andere webinars uit De #Thuiswerken-reeks te kijken via anewspring.nl/events.

Deze webinar heeft al plaatsgevonden, maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen om toch niets te missen:


Vergeet ook niet om naar onze andere webinars
uit de #Thuiswerken-reeks te kijken:

Je kunt de opnames van de alle verleden webinars ook opvragen om te bekijken op een tijdstip waar het jou op uitkomt. Vul simpelweg het formulier in van de desbetreffende webinar en we zenden hem naar je toe.


Webinar:
Van een klassikale training ‘snel’ een learning journey maken


De #Thuiswerken-reeks
Deze webinar heeft al plaatsgevonden,
maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen
Webinar:
Van een klassikale training ‘snel’ een learning journey maken

20 maart 2020
Van 14:30 – 16:00 uur


Zit je in een situatie dat je onverhoopt je klassikale training moet omvormen naar een online variant? Schrijf je dan in voor deze webinar en leer van onze Customer Success Managers hoe je snel een basic learning journey in elkaar zet vanuit jouw klassikale training.Momenteel staan leerprofessionals voor flinke uitdagingen. Wij krijgen veel vragen van klanten over wat er met online leerplatformen mogelijk is en aNewSpring biedt hulp en ondersteuning. De informatie is gratis beschikbaar; spread the word naar andere leerprofessionals via #IHelpPeopleLearn


Waar gaat de webinar over?


Stel dat je een klassikale training hebt die niet door kan gaan of is er een andere reden waarom je de training ineens moet omvormen naar een (volledige) online variant. Hoe doe je dat met het platform van aNewSpring zo snel mogelijk?

Onze Customer Success Manager neemt je in deze webinar mee om snel een basic training op te bouwen; veelvoorkomende onderdelen van klassikale of ‘offline’ trainingen worden vertaald naar elementen in een learning journey. Denk aan:

 • Een praktische kijk op het online brengen van jouw klassikale sessie.
 • Nuttige tips voor juiste inzet van aNewSpring-functionaliteiten.
 • Mogelijkheden tot discussie, samenwerken en communicatie.

Voor wie is deze webinar bedoeld?


Voor (toekomstige) aNewSpring-gebruikers die in relatief korte tijd hun training van volledig klassikaal naar volledig online willen brengen. Er is ruimte voor vragen van deelnemers. Kennis van of ervaring met het platform is niet per sé nodig, maar besef wel dat de webinar als uitgangspunt neemt dat je aNewSpring gebruikt.


Interesse in de opname?


Geen zorgen, iedereen die zich inschrijft, krijgt na afloop de opname toegestuurd. Of vul het formulier hier beneden in en krijg alsnog de opnamen in je inbox. Hou onze events in de gaten voor mogelijke nieuwe data.

Vergeet ook niet om naar onze andere webinars uit De #Thuiswerken-reeks te kijken via anewspring.nl/events.

Deze webinar heeft al plaatsgevonden, maar met het formulier hier beneden kun je de opname ervan opvragen om toch niets te missen:


Vergeet ook niet om naar onze andere webinars
uit de #Thuiswerken-reeks te kijken:

Je kunt de opnames van de alle verleden webinars ook opvragen om te bekijken op een tijdstip waar het jou op uitkomt. Vul simpelweg het formulier in van de desbetreffende webinar en we zenden hem naar je toe.


Take a moment...

This website uses cookies to improve your experience. You can accept them by clicking on ‘Accept all’ or you can review and adjust the permissions you give us by clicking on ‘Cookie options’.

Close
Cookie options

Take a moment...

Your privacy is very important to A New Spring BV. Find below the mandatory and optional approvals you can give us to allow us to process your personal data.

You can find more information on this in our Privacy Statement.

If you wish to withdraw these approvals, please click on ‘forget my approvals’ at the bottom of this page.

WordPress gebruikt tijdens uw bezoek aan onze website een cookie om te controleren of uw browser cookies ondersteunt. Deze cookies worden gebruikt om uw bezoek te optimaliseren en uw persoonlijke voorkeuren bij te houden. We laden ook lettertypen van Google ten behoeve van onze branding.

View details

We gebruiken Google Analytics en Hotjar om bezoekers op onze website te volgen en om rapporten te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. We anonimiseren deze gegevens voordat we ze opslaan. Hiervoor worden de laatste paar cijfers van uw IP-adres gemaskeerd. We staan Google of andere partijen niet toe deze informatie voor andere doeleinden te gebruiken.

View details

View details

Video's op deze website zijn afkomstig van de streaming videoservice Vimeo of YouTube. YouTube kan je gepersonaliseerde advertenties tonen voorafgaand aan de video die je wilt bekijken. Deze toestemming is optioneel, maar vereist als u video's direct op deze website wilt bekijken.

View details

Wij gebruiken een aantal diensten om je ervaring met ons te personaliseren op onze website of websites van derden. Hiermee worden onder andere advertenties die je ziet bij Facebook, LinkedIn of bij het zoeken in Google afgestemd op eerder bezoeken aan onze website.

View details
Forget my settings Removed!