De 2022 aNewSpring Awards


De 2022


aNewSpring AwardsWees erbij
op donderdag 24 maart 2022


Wat kun je verwachten? Bekijk de video van de awards van vorig jaar!

EvenementoverzichtDe aNewSpring Awards 2022
Donderdagmiddag 24 maart 2022
Online én in Rotterdam


Wat:
De aNewSpring Awards is het hoogtepunt van het jaar voor iedereen die met het platform werkt. We laten daar zien dat we veel meer zijn dan software.
Voor wie:
aNewSpring gebruikers en klanten wereldwijd, huidige en voormalige, leden en vrienden van de aNewSpring familie, en iedereen die werkt met het aNewSpring leerplatform of geïnteresseerd is in het zien van de beste voorbeelden van learning journeys.Online én in de prachtige Arminius kerk in onze thuisstad Rotterdam. Meer details volgen binnenkort!De aNewSpring Awards van 2022 belooft de grootste editie tot nu toe te worden. De live show is online toegankelijk vanuit de hele wereld en de meest enthousiaste aNewSpring liefhebbers kunnen ook fysiek deelnemen in Rotterdam.Benieuwd wie er strijden voor de titel Meest Inspirerende Learning Journey van 2022?


Voordat we onze drie finalisten aankondigen, willen we eerst de andere fenomenale kandidaten in het zonnetje zetten die op de shortlist stonden:


AcademySuite (🇳🇱 ), Cranfield Aviation Training (🇿🇦 ), Dagelijks Leven (🇳🇱 ), Gemeente Almere (🇳🇱 ), Inzicht in orde (🇳🇱 ), KPE Groep (🇳🇱 ), Lean2Succes (🇳🇱 ), NIVOO Opleidingen (🇳🇱 ), Pink Elephant EMEA (🇬🇧), Propellor – Changing Projects (🇧🇪 ), TPT Consultancy & Training Ltd (🇬🇧 ), De VerkeersAcademie (🇳🇱 ), World Wide Industrial and Systems Engineers (WWISE) (🇿🇦 )


De drie kandidaten die de finale gehaald hebben zijn…ContactCare (🇳🇱 )

Is het nou online of fysiek? Beide!


Het is besloten; we gaan voor hybride. Dat betekent dat we het online en ‘offline’ gedeelte samenvoegen tot één en dezelfde (spetterende) show. Jij kan virtueel deelnemen vanaf je laptop thuis of sluit fysiek aan in de Arminius kerk in hartje Rotterdam. Waar je ook voor kiest, je bent onderdeel van hetzelfde programma. Zo kan iedereen vanuit de hele wereld meedoen op de wijze die hij of zij prettig vindt. Blended!

Hoe werkt dat met aanmelden?
We maken het zo simpel mogelijk. Wil je er fysiek bij zijn in Rotterdam? Zet dan het vinkje aan voor fysiek aanwezig zijn. Wil je online deelnemen? Laat het vinkje dan uit. Geen zorgen, je kunt altijd wisselen van voorkeur. Plus: iedereen die zich aanmeldt, ook degenen die er fysiek bij zijn, krijgen toegang tot het online gedeelte. Let op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar op locatie.Hoe is het om bij de aNewSpring Awards te zijn?


Stel je voor dat je een Olympisch zwembad vult met niets anders dan aNewSpring en je springt er zo in..! Ja ja, ik weet wat je denkt en nee, ik heb ook geen idee hoe dat eruit zou zien. Zwemmen er inhoudsdelen, activiteiten en templates rond als vis-achtige dingetjes? Drijven er bits en bytes in rond? Drijven ze wel? Ruikt het naar de lente? Is het blauw…?

Natuurlijk is dit slechts een (vreemde) poging om uit te leggen hoe het zou zijn om jezelf volledig onder te dompelen in het warme bad van de aNewSpring Awards. Wacht! Misschien is het meer een aNewSpring pretpark! Ja, Memotrainer-rollercoaster…! Sorry sorry, ik dwaal af. Je snapt wat ik bedoel.

De aNewSpring Awards is het hoogtepunt van het jaar voor iedereen die met het platform werkt en we hopen te laten zien dat we veel meer zijn dan software.

Krijg de volledige aNewSpring ervaring en ontdek wie de ‘most inspiring learning journey’ van het jaar heeft gemaakt.

Aanmelden als bezoeker

Wat kun je verwachten?


Het programma:

12:30u inloop en netwerken
offline: lunch vanaf 12:15u

13:00u officiële opening

13:20u  workshops
offline: ‘open space’ // online: twee rondes met parallelle workshops:
– Insight cafe! Share your insights and ideas for content creation
– A quick class to create great look and feels
– How to develop great questions
– Improving your learner experience with Profiles & Competencies
– Creating impactful content can be quite easy!
– All aNewSpring platform questions answered within a minute. Guaranteed!
>> Lees de volledige beschrijving van de online workshops

14:15u  hybride game: Online vs. Offline

15:00u presentaties van de drie finalisten

16:00u prijsuitreiking en afsluiting
offline: daarna borrel en netwerken


  • Een internationaal middagevenement om te verbinden, geïnspireerd te worden en je kennis te delen.
  • Een live online show die gesynchroniseerd en gemixt verloopt met een fysiek programma.
  • Drie finalisten presenteren hun case voor Most Inspiring Learning Journey van het Jaar en jij beslist wie wint door te stemmen tijdens het event.
  • Verwacht te leren, interactie en geactiveerd te worden over hoe het aNewSpring platform te gebruiken.

aNewSpring Awards 2021