Negen slimme oplossingen waarmee top veiligheidsopleiders scoren

Uit ons eigen onderzoek onder veiligheidsopleiders zijn negen thema’s geselecteerd waar dit e-book dieper in duikt. Beginnend bij waarom het belangrijk en relevant is, via de uitdagingen van alle stakeholders, tot oplossingen voor alle ervaringsniveaus.

De markt van veiligheidstraining is drukbezet; altijd vraag, maar zeker ook veel aanbod. Natuurlijk zijn er prijsvechters, maar gelukkig zijn er in dit essentiële vakgebied nog genoeg aanbieders die kwaliteit willen leveren. aNewSpring is al jaren het favoriete leerplatform voor topopleiders van veiligheidstrainingen. Vanuit de kennis en ervaringen die samen opgebouwd is, zijn praktische tips en adviezen gebundeld in dit e-book.

Laat je gegevens achter en krijg het e-book direct toegestuurd.

Bekijk onze andere e-books en white papers:

Leertrajecten die er
fan-tas-tisch uitzien
In deze handleiding ‘Design for Learning‘ leer je alle fijne kneepjes over design om leertrajecten te creëren met impact.
Word een learning journey creatieveling
Met dit whitepaper en printables leer je hoe je je creativiteit kunt aanwakkeren bij het maken van je learning journeys.
2021 Essentials Guide
voor Opleiders

In dit gratis magazine vind je voorspellingen, strategisch advies en interviews met top opleiders als NCOI, Krauthammer en 112BHV.
Word je een blended learning chef
Het Inspiring Learning kookboek helpt jou leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s zullen overtreffen.