Inspiring Learning Journeys

Met het aNewSpring platform kun jij persoonlijke journeys van leeractiviteiten creëren en verspreiden waarmee je jouw deelnemers kunt laten opbloeien.
Ons product is uniek en speciaal ontwikkeld voor opleiders.

Focus op de deelnemer

Of er nu alleen, met begeleiding, in een groep of ‘blended’ geleerd wordt, aNewSpring kan intuïtief gebruikt worden. Deelnemers hebben een goed en duidelijk overzicht van alle stappen in hun leerpad. Grafische elementen laten de deelnemer zien waar hij staat, welke leerdoelen hij beheerst en welke activiteiten nog gedaan moeten worden.

Om een complete leerflow te creëren bieden wij volledig geïntegreerde functionaliteiten. Conversaties met begeleiders en medestudenten vinden plaats bij de content en zijn dus binnen handbereik.

In 6 makkelijke stappen

Creëer content

Bij aNewSpring is online authoring inclusief. Jouw kennisexperts kunnen alle e-learning content zelf creëren.

Verbind een begeleider

Blended learning maakt het mogelijk om kennistraining online te organiseren en offline te werken aan vaardigheden in het klaslokaal.

Bouw journeys

Er zijn veel verschillende leeractiviteiten beschikbaar zoals tests, oefenexamens, lessen, opdrachten en evaluaties.

Start een community

Deelnemers kunnen in de cursus kennis delen, feedback krijgen, discussiëren met andere deelnemers en makkelijk berichten naar elkaar sturen.

Maak ze adaptief

Het adaptieve algoritme past zich automatisch aan en biedt volgende stappen op basis van individuele scores.

Verkoop en verspreid

Onze webshopmodule helpt je om je cursussen meteen online te verkopen. Zo is het makkelijk je cursussen te verspreiden en winst te maken.

Plus deze extra’s:

Mobile learning

Wij zorgen ervoor dat leren altijd en overal beschikbaar is. Cursussen werken in alle browsers, op iedere PC, tablet en iPad. Er zijn extra apps voor iPhone en Android.

Lees meer

Gamification

Combineer de motiverende aspecten van een spel met leren. Een leaderboard motiveert deelnemers om beter te worden en hoger te scoren dan hun medestudenten.

Lees meer

Add ons

Portals, gebruikersadministratie en andere zakelijke applicaties kunnen geïntegreerd worden. Onze API is beschikbaar voor Single Sign On en integraties die resultaten meten.

Bekijk onze lijst met add ons

Ons learning journey platform in de praktijk