De grote voordelen
voor opleiders

Als opleider kun je een leerplatform gebruiken dat ontworpen is voor scholen, universiteiten of HR. Deze platformen zullen alleen nooit goed aansluiten bij jouw wensen. aNewSpring is speciaal ontworpen voor gebruik in professioneel trainen op ieder gebied. Wij werken sinds 2003 voor opleiders en blijven aNewSpring ontwikkelen om aan hun behoeften te voldoen.

  • “Dat ik met goede techniek wilde werken stond buiten kijf. Omdat ik aNewSpring al een aantal jaar kende en wist wat zij mij konden bieden was de keuze snel gemaakt.”

    Jojanneke van den Bosch
    Jojanneke van den BoschEOS Online Communicatie
  • “Het platform geeft onze krachtprogramma’s een professionele uitstraling. De flexibiliteit is super. Het is daarnaast fijn dat het SaaS is en dat ik kan afrekenen op basis van gebruik.”

    Michiel Louweret
    Michiel LouweretLouweret

Dit zijn de 9 voordelen van ons platform voor opleiders

Voor blended learning

Creëer een optimale mix van on- en offline leren. Ondersteun docenten met analytische tools voor betere begeleiding van studenten.

Bring your own device

Jouw cursussen werken in elke browser en op tablets. Er zijn apps voor iPhone en Android zodat studenten onderweg kunnen leren.

Catalogus en webshop

De catalogus en webshop helpen je om studenten in te schrijven en je cursussen online te verkopen.

Inclusief social learning

Deel kennis en documenten, start discussies, geef feedback en stel vragen. En dat alles zonder de cursus te verlaten.

Flexibele look & feel

Je kunt meerdere cursussen in dezelfde look & feel aanbieden, of andersom. Kies een thema of laat ons een custom look & feel voor je ontwerpen.

Betaal per gebruik

Bouw content en cursussen gratis, geen verborgen kosten. Je betaalt alleen als je studenten inschrijft.

Adaptief leren

Ons algoritme biedt studenten automatisch de leeractiviteiten die zij nodig hebben. En de MemoTrainer helpt ze met onthouden!

Content management

Hergebruik pagina’s en vragen zonder te dupliceren. Dankzij templates hoef je niet steeds cursussen te dupliceren wanneer deze vol zijn.

SaaS + Service

Hosting, updates en support zijn inclusief. Je hebt geen IT-afdeling of technische helpdesk nodig.

Waar wacht je nog op?