Pink Elephant:
een lean transformatie journey

In samenwerking met een grote investeringsorganisatie, ontwikkelde Pink Elephant een op maat gemaakte learning journey met behulp van aNewSpring. Hiermee konden zij meer dan 200 personeelsleden voorzien van trainingen en begeleiding.

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Leermethodes Online learning Training types Certificeringstraining Industrieēn Corporate training

De learning journey:
9 uur on-demand training met games en coaching.


Over Pink Elephant:

Voor een IT-dienstverlener die werkt met een persoonlijke benadering kun je terecht bij Pink Elephant. Gebruiker en organisatie staat centraal.

Wat is lean transformatie?

Bij lean transformatie wordt een organisatie opnieuw ingericht zodat de klant het uitgangspunt wordt en de medewerker in de uitvoering centraal wordt gesteld. Door lean transformatie staat innoveren en vernieuwen continue centraal. Door aNewSpring is Pink Elephant in staat om wereldwijde Best Practice-trainingen, coaching en consultants aan te bieden aan meer dan 200+ medewerkers. Opleiders hoeven zich geen zorgen meer te maken om het regelen van klaslokalen of dagen dat mensen niet op kantoor zijn. Binnen aNewSpring kun je deelnemers vanaf dag één volledig begeleiden met kennis en vaardigheden die nodig zijn!


Een mix aan learning tools

In de learning journey leren de deelnemers alles over lean transformatie, geheel op eigen tempo. In totaal omvat de learning journey 9 uur on-demand training die je leert om ‘lean’ te denken en om lean-ideeën binnen een werkcultuur toe te passen. Tijdens de learning journey komen de deelnemers langs coaching sessies en games waar Supervisors en Managers worden voorbereid op hun rol in de transformatie aan de hand van het ABC-model: Attitude, Behavior en Culture. Een mooie mix aan learning tools.

“Zeer duidelijke structuur in de learning journey en inzetten van het ABC-model” – uit het juryrapport

Toenemende populariteit

Dit project was voor Pink Elephant en de investeringsorganisatie een primeur, zo kwamen zij erachter dat er een toenemende populariteit voor online leren ontstond. Door de learning journey konden de organisaties en personeel van over de hele wereld samenwerken en veranderingen in een snel tempo doorvoeren. Mooi om te zien dat online leren steeds blijft vernieuwen en voor velen een uitkomst is!


Learning journey beoordeling

Alle genomineerden van de aNewSpring Awards 2021 zijn tijdens het proces beoordeeld door een ervaren vakjury bestaande uit:

Stella Collins – CLO en medeoprichter, Stellar labs
Website | LinkedIn

Michael Strawbridge – Global Head of Content, The LPI
Website | LinkedIn

Nicole van de Ven-Smeelen – Winnaar van de 2020 aNewSpring Awards, HBtraining
Website | LinkedIn

Ger Driesen – Learning Innovation Leader, aNewSpring
Blog | LinkedIn

Elke learning journey werd beoordeeld op:
didactiek, innovatie, deelnemerservaring en algehele impact.

Didactiek

Innovatie

Deelnemerservaring

Algehele impactNieuwsgierig naar de andere genomineerden?

Bekijk ook hun case:

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag weten hoe aNewSpring voor jou een oplossing kan zijn?
Vraag dan een persoonlijke en gratis demo aan!

Trainers Vaardigheidstraining Blended Learning

Kompas Veiligheidsgroep kwam tot de onaangename ontdekking dat een derde van de cursisten die zich bij hen inschrijft, niet start met de cursus.

Met aNewSpring brachten ze dit percentage terug naar negen procent. Hoe? Dat ontdek je in dit klantverhaal.

Opleiders Werkplekleren Blended Learning

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de ongevallen op bouwplaatsen wordt veroorzaakt door menselijke fouten.

In deze klantencase ontdekken we hoe KPE, opleider in de bouw- en vastgoedbranche, in staat was om gedrag van werknemers in de bouw te voorkomen en onder controle te houden.