NIMO:
motivatie om te innoveren

‘’Wij zijn erg trots op wat wij tot nu toe hebben bereikt met onze learning journey voor één van onze meest gewaardeerde klanten.’’

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Leermethodes Blended Learning Training types Certificeringstraining Industrieēn Corporate training

De learning journey:
Vernieuwende cursus voor projectmanagers.


Over NIMO:

NIMO ondersteunt organisaties en particulieren bij de ontwikkeling en professionalisering van projectmatig werken, project-en programmamanagement.

Ontwikkelen als projectmanager

NIMO heeft binnen aNewSpring een learning journey ‘in-company training Projectmanagement’ opgericht voor een grote gewaarde klant: een bedrijf dat zich bezighoudt met activiteiten op gebied van vastgoedontwikkeling, bouw & techniek en infrastructuur.

In deze learning journey loopt de deelnemer vier modules door met activiteiten waarin de deelnemer de ‘levenscyclus’ van een project doorloopt en zich ontwikkelt. Het doel van de learning journey is om de deelnemer op te leiden om zichzelf nog meer te ontwikkelen als projectmanager.

NIMO heeft het voor elkaar gekregen een learning journey te ontwikkelen die vernieuwend is in deze branche en dat is nooit makkelijk.


Leerdoelen en reflectie

De design tools in aNewSpring gaven NIMO de mogelijkheid om deze inspirerende learning journey te ontwikkelen in de look&feel van hun klant. Om te beginnen wordt de deelnemer gevraagd om een video op te nemen om zichzelf voor te stellen en leerdoelen op te stellen.

Gaandeweg wordt de deelnemer verzocht om opdrachten te maken en te reflecteren op deze leerdoelen en op de modules zelf, hier kan de trainer ook feedback op geven. Wanneer alle vier de modules zijn doorlopen stelt de deelnemer een eindpresentatie op in Miro over hoe zijn learning journey is verlopen.

“In het vervolg willen wij ons focussen op de interactie tussen deelnemers, het geven van 360 feedback en het inzetten van webinars en online events.”
– NIMO: Simon Uithol, Manager Learning Academy


Toekomstplannen

Gemiddeld hebben de deelnemers de learning journey voltooid met een 8! Dat is een prachtige score. Met deze learning journey is er een solide basis gelegd voor nieuwe klanten die deelnemen aan een cursus projectmanagement.

Er is ruim gebruik gemaakt van de mogelijkheden in het platform. Dat brengt veel motivatie met zich mee om de learning journeys nog aantrekkelijker en uitdagender te maken voor de toekomstige en huidige deelnemers. Wij kijken uit naar volgend jaar…

“Online waar het kan, fysiek waar het nodig is: met het leerplatform van aNewSpring als basis creëren we een aantrekkelijke learning journey die onze trainingsbijeenkomsten op locatie en de interactie met de trainer en de deelnemers onderling online verbindt. Onze deelnemers hebben overzicht op de leerreis die zij volgen en de trainer heeft inzicht in de voortgang en kan just-in-time begeleiding bieden. ”

– NIMO: Simon Uithol, Manager Learning Academy

Simon Uithol


Learning journey beoordeling

Alle genomineerden van de aNewSpring Awards 2021 zijn tijdens het proces beoordeeld door een ervaren vakjury bestaande uit:

Stella Collins – CLO en medeoprichter, Stellar labs
Website | LinkedIn

Michael Strawbridge – Global Head of Content, The LPI
Website | LinkedIn

Nicole van de Ven-Smeelen – Winnaar van de 2020 aNewSpring Awards, HBtraining
Website | LinkedIn

Ger Driesen – Learning Innovation Leader, aNewSpring
Blog | LinkedIn

Elke learning journey werd beoordeeld op:
didactiek, innovatie, deelnemerservaring en algehele impact.

Didactiek

Innovatie

Deelnemerservaring

Algehele impactNieuwsgierig naar de andere genomineerden?

Bekijk ook hun case:

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag weten hoe aNewSpring voor jou een oplossing kan zijn?
Vraag dan een persoonlijke en gratis demo aan!

Trainers Vaardigheidstraining Blended Learning

Kompas Veiligheidsgroep kwam tot de onaangename ontdekking dat een derde van de cursisten die zich bij hen inschrijft, niet start met de cursus.

Met aNewSpring brachten ze dit percentage terug naar negen procent. Hoe? Dat ontdek je in dit klantverhaal.

Opleiders Werkplekleren Blended Learning

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de ongevallen op bouwplaatsen wordt veroorzaakt door menselijke fouten.

In deze klantencase ontdekken we hoe KPE, opleider in de bouw- en vastgoedbranche, in staat was om gedrag van werknemers in de bouw te voorkomen en onder controle te houden.