Leerpunt KOEL:
een aantrekkelijke leerreis voor iedere deelnemer

In 2020 heeft het online element bij blended leren een grote meerwaarde gekregen. Daarbij is één van de belangrijkste uitdagingen in de L&D-wereld de digitale transformatie van leren.

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Leermethodes Blended Learning Training types Vaardigheidstraining Industrieēn Opleiders

De learning journey:
vormgeving voor interactieve, scrollbare pagina’s.


Over Leerpunt KOEL:

Leerpunt KOEL biedt volledig onafhankelijke en geaccrediteerde scholing aan professionals en organisaties in de eerstelijnszorg.

Uitdagende ontwikkeling

Leerpunt KOEL is niet onbekend met blended learning, sterker nog, blended leren is altijd hét uitgangspunt. Vorig jaar kreeg het online element extra veel waarde toen de wereld op zijn kop stond. Daarbij is één van de belangrijkste uitdagingen in de L&D-wereld de digitale transformatie van leren. Het is dus steeds belangrijker om de best mogelijke digitale ervaring voor deelnemers te creëren. Het aNewSpring platform bood vele mogelijkheden om deze uitdaging aan te gaan, met succes.


Blended learning voor iedereen aantrekkelijk

Hoe vaak onthoud jij informatie door alleen te lezen? Het werkt vaak beter wanneer je kennis direct kunt toepassen. Dat kan door een vraag te stellen, maar hoe leuk is het om een learning journey te ontwikkelen die je nieuwsgierig maakt door de manier waarop het is vormgegeven? Leerpunt KOEL spoort zijn deelnemers aan op zoek te gaan naar de juiste antwoorden door pop-ups en te navigeren tussen scrollbare pagina’s. Door alle informatie en elementen op één pagina te combineren, krijgt iedere deelnemer de kans op zijn eigen manier te leren. De een leest liever, de ander kijkt liever een filmpje en de volgende ziet de informatie graag verwerkt in een infographic.

“Digitaal en vlot. Een betere samenvatting in twee woorden kan ikzelf eigenlijk niet geven. Deze praktisch toepasbare vorm van e-learning is actueel, herkenbaar en sluit aan bij de uitdagingen waar professionals in de zorg dagelijks mee te maken krijgen.”
– Claudia Hamerlinck, leer- en ontwikkelspecialist Leerpunt KOEL

Sociaal verbonden

De combinatie van verschillende elementen maakt het mogelijk dat iedereen iets op de pagina ziet waardoor hij/zij zich aangesproken voelt. Als dit gecombineerd wordt met een discussie/poll blijft iedereen met elkaar sociaal verbonden. De optie om de learning journey te volgen op elk apparaat, maakt online leren altijd en overal mogelijk!


Learning journey beoordeling

Alle genomineerden van de aNewSpring Awards 2021 zijn tijdens het proces beoordeeld door een ervaren vakjury bestaande uit:

Stella Collins – CLO en medeoprichter, Stellar labs
Website | LinkedIn

Michael Strawbridge – Global Head of Content, The LPI
Website | LinkedIn

Nicole van de Ven-Smeelen – Winnaar van de 2020 aNewSpring Awards, HBtraining
Website | LinkedIn

Ger Driesen – Learning Innovation Leader, aNewSpring
Blog | LinkedIn

Elke learning journey werd beoordeeld op:
didactiek, innovatie, deelnemerservaring en algehele impact.

Didactiek

Innovatie

Deelnemerservaring

Algehele impactNieuwsgierig naar de andere genomineerden?

Bekijk ook hun case:

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag weten hoe aNewSpring voor jou een oplossing kan zijn?
Vraag dan een persoonlijke en gratis demo aan!

Trainers Vaardigheidstraining Blended Learning

Kompas Veiligheidsgroep kwam tot de onaangename ontdekking dat een derde van de cursisten die zich bij hen inschrijft, niet start met de cursus.

Met aNewSpring brachten ze dit percentage terug naar negen procent. Hoe? Dat ontdek je in dit klantverhaal.

Opleiders Werkplekleren Blended Learning

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de ongevallen op bouwplaatsen wordt veroorzaakt door menselijke fouten.

In deze klantencase ontdekken we hoe KPE, opleider in de bouw- en vastgoedbranche, in staat was om gedrag van werknemers in de bouw te voorkomen en onder controle te houden.