Kompas Veiligheidsgroep:
blended learning heeft een belangrijke rol in veiligheid

“De learning journey geeft onze gebruikers voldoende kennis en vaardigheden om adequaat te handelen in geval van een noodgeval. De vele learning tools in aNewSpring maken leren efficiënt en leuk.”

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Leermethodes Blended Learning Training types Vaardigheidstraining Industrieēn Opleiders

De learning journey:
MemoTrainer, adaptieve e-learning en learnsnacks


Over Kompas Veiligheidsgroep:

Specialist in BHV & Veiligheid. Cursussen, consultancy, veiligheidsproducten & onderhoud.

Adaptive e-learning

Kompas Veiligheidsgroep is niet onbekend met aNewSpring, sterker nog: ze leiden jaarlijks meer dan 21.000 deelnemers op in ons platform! Kompas Veiligheidsgroep stelt de deelnemer in de learning journey centraal, dit geeft mogelijkheden tot personalisatie en adaptief leren. In de learning journey leert de deelnemer voldoende kennis en vaardigheden – mede door verschillende learning tools – om adequaat te kunnen handelen in noodgevallen. Het is meer dan alleen een e-learning voor bedrijfsveiligheid, het zit hem in dé juiste blend. In aNewSpring kan Kompas Veiligheidsgroep hun deelnemers steeds meer en meer geven in de wereld van online learning.

“De uitleg van Kompas Veiligheidsgroep over hun learning journey maakte mij erg nieuwsgierig naar het resultaat. Goede keuze zoals learnsnacks, leerdoelen en MemoTrainer. Ook erg mooi vormgegeven.”
– uit het juryrapport


De juiste blend

Wat zijn dan die verschillende learning tools? Kompas Veiligheidsgroep kan het leertraject persoonlijk maken wanneer een deelnemer kiest voor een e-learning BHV adaptief. Welke content beschikbaar is, hangt af van de leerdoelen die een deelnemer bereikt. Het is een continue ontwikkeling. Daar komt de MemoTrainer goed van pas; de deelnemers ontvangen wekelijks vragen om hun kennis te blijven ontwikkelen. Ben je bezig met de learning journey en weet je het even niet meer? Geen zorgen, alle vragen worden beantwoord in de learning journey over BHV. Verdere verdieping krijg je door het volgen van de ‘learnsnacks’, of in de interactieve video’s. Door de actualiteit te combineren met de learning journey houd je leren leuk en up-to-date.

Impact op veiligheid

Kompas Veiligheidsgroep is constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van hun learning journeys. Dit doen zij door evaluaties, rapporten maken, statistieken analyseren et cetera. Doordat de deelnemers al eens hebben kennisgemaakt met de theorie, zal het voor hen makkelijker zijn om een reanimatie uit te oefenen op een simulatieslachtoffer. Het belang van continu leren wordt steeds meer duidelijk. aNewSpring en Kompas Veiligheidsgroep hebben een belangrijke impact op de veiligheid gekregen.


Learning journey beoordeling

Alle genomineerden van de aNewSpring Awards 2021 zijn tijdens het proces beoordeeld door een ervaren vakjury bestaande uit:

Stella Collins – CLO en medeoprichter, Stellar labs
Website | LinkedIn

Michael Strawbridge – Global Head of Content, The LPI
Website | LinkedIn

Nicole van de Ven-Smeelen – Winnaar van de 2020 aNewSpring Awards, HBtraining
Website | LinkedIn

Ger Driesen – Learning Innovation Leader, aNewSpring
Blog | LinkedIn

Elke learning journey werd beoordeeld op:
didactiek, innovatie, deelnemerservaring en algehele impact.

Didactiek

Innovatie

Deelnemerservaring

Algehele impactNieuwsgierig naar de andere genomineerden?

Bekijk ook hun case:

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag weten hoe aNewSpring voor jou een oplossing kan zijn?
Vraag dan een persoonlijke en gratis demo aan!

Opleiders Werkplekleren Blended Learning

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de ongevallen op bouwplaatsen wordt veroorzaakt door menselijke fouten.

In deze klantencase ontdekken we hoe KPE, opleider in de bouw- en vastgoedbranche, in staat was om gedrag van werknemers in de bouw te voorkomen en onder controle te houden.

Trainers Vaardigheidstraining Blended Learning

Ontdek hoe het Nederlands Mathematisch Instituut samen met aNewSpring een unieke leermethode creëerde, waarmee duizenden kinderen meer zelfvertrouwen opdoen en betere rekenresultaten behalen.

Deze learning journey behaalde de 1ste plaats in de aNewSpring Awards 2022.