Beeckestijn:
geloof in de kracht van blended learning

“Wij geloven in de kracht van blended learning. Het versterkt de leercurve en is een mooie aanvulling op onze huidige programma’s.” Met deze learning journey gaf Beeckestijn haar deelnemers een gepersonaliseerde learning experience!

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Leermethodes Blended Learning Training types Certificeringstraining Industrieēn Opleiders

De learning journey:
blended learning dient als slimme toevoeging aan de kracht van klassikaal opleiden.


Over Beeckestijn:

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts.

Kenniskloof verminderen

Beeckestijn heeft zich altijd ingezet voor het leren in een klaslokaal, online of op locatie. De deelnemers zijn medior/senior level opgeleid en hebben al meerdere jaren werkervaring. Voor deze groep is het belangrijk om sociale contacten te onderhouden en de theorie in de praktijk te kunnen toepassen. Blended learning in aNewSpring biedt Beeckestijn de kans om een kenniskloof tussen deelnemers te verminderen en meer ruimte te bieden voor discussies gepaard met oefeningen.


Adaptieve belevenis

Hoe ziet zo’n learning experience er dan uit? Voor iedere deelnemer is er een aantrekkelijke, eigen ontworpen, adaptieve belevenis. Hier komen gamification elementen, sociale interactie en personalisatie in terug. Wanneer de deelnemers aan de learning journey beginnen, komen ze gelijk in contact met hun praktijkopleider. Ze kunnen hun verwachtingen invullen en met voorbereidend lesmateriaal beginnen. Door het invullen van hun persoonlijke profiel kunnen de deelnemers stiekem al een beetje kennis maken met de andere deelnemers. Ze worden constant uitgedaagd om op een interactieve manier de stof onder de knie te krijgen en te netwerken met medecursisten.

“We staan pas het aan begin van het implementeren van blended learning en gamificatie binnen aNewSpring. We gaan met veel energie verder met het optimaliseren van de online omgeving.”
– Beeckestijn: Mirna Chaitram, Programma Manager

Met een knipoog

aNewSpring is gegroeid tot de automatische koppeling tussen online en klassikale momenten. Veel papierwerk is online geautomatiseerd, wat uiteraard weer goed is voor onze bomen. Daarnaast is aNewSpring ook een kennisbank geworden waarin deelnemers en docenten podcasts, whitepapers etc. kunnen delen.


Learning journey beoordeling

Alle genomineerden van de aNewSpring Awards 2021 zijn tijdens het proces beoordeeld door een ervaren vakjury bestaande uit:

Stella Collins – CLO en medeoprichter, Stellar labs
Website | LinkedIn

Michael Strawbridge – Global Head of Content, The LPI
Website | LinkedIn

Nicole van de Ven-Smeelen – Winnaar van de 2020 aNewSpring Awards, HBtraining
Website | LinkedIn

Ger Driesen – Learning Innovation Leader, aNewSpring
Blog | LinkedIn

Elke learning journey werd beoordeeld op:
didactiek, innovatie, deelnemerservaring en algehele impact.

Didactiek

Innovatie

Deelnemerservaring

Algehele impactNieuwsgierig naar de andere genomineerden?

Bekijk ook hun case:

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag weten hoe aNewSpring voor jou een oplossing kan zijn?
Vraag dan een persoonlijke en gratis demo aan!

Trainers Vaardigheidstraining Blended Learning

Kompas Veiligheidsgroep kwam tot de onaangename ontdekking dat een derde van de cursisten die zich bij hen inschrijft, niet start met de cursus.

Met aNewSpring brachten ze dit percentage terug naar negen procent. Hoe? Dat ontdek je in dit klantverhaal.

Opleiders Werkplekleren Blended Learning

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de ongevallen op bouwplaatsen wordt veroorzaakt door menselijke fouten.

In deze klantencase ontdekken we hoe KPE, opleider in de bouw- en vastgoedbranche, in staat was om gedrag van werknemers in de bouw te voorkomen en onder controle te houden.