Laat hieronder je gegevens achter:

Je ontvangt van ons een bericht met daarin het blended leren starterspakket.

Praktische praktische tips om van klaslokaal naar blended of online te gaan

Ger Driesen
Learning Innovation Leader, aNewSpring

Hey leerpionier! Nieuwsgierig naar meer?

Ben je op zoek naar prikkelende inzichten en unieke connecties waarmee je jouw training naar een hoger niveau kunt tillen? Daar kunnen we je misschien mee helpen. Duik in onze blog of schrijf je in voor aNewLetter!

Lotte & Jeroen van ContactCare over hun impactvolle trainingsprogramma

Mensen verder helpen, dat is wat Lotte van den Berg en Jeroen van der Maas van ContactCare drijft in hun werk. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een klant die een verkeerde kleur schoenen heeft ontvangen, een opa die zijn kleinkinderen graag wil zien maar er niet zelfstandig naartoe kan of iemand die niet weet hoe een app gedownload moet worden.

Het geheim van een succesvolle blended learning strategie

Twee jaar geleden werden blended en online learning dé manier om een trainingsorganisatie draaiende te houden. Hoe kunnen deze leerstrategieën ons blijven helpen op de lange termijn?Tijdens de webinar ‘The Secrets to a Successful Blended Learning Strategy’ gingen we het gesprek aan met drie professionals. Welk advies hadden zij voor het neerzetten van een succesvolle strategie?

Ger’s Learning Notes #49: Research

Er is een fundamentele manier van leren die we soms vergeten. Het heet research. Ik herinner me nog het eerste onderzoek dat ik ooit heb uitgevoerd als student voor ons nationale data- en kenniscentrum voor weer, klimaat en seismologie: het KNMI. We hebben serieuze onderzoeken uitgevoerd rond één van de belangrijkste interne cursussen die ze destijds gaven.

Adaptief leren: Laat studietijd met ruim 30% afnemen

Hoe klinkt het om een cursus 33% sneller af te ronden? Dat is wat lerenden bereiken met adaptief leren. Het bewijs? Een opvallend resultaat van het onderzoek dat we samen met Bohn Stafleu van Loghum (BSL) uitvoerden over het belang van investeren in gepersonaliseerd leren.

Benieuwd hoe je hier als opleidingsaanbieder je voordeel mee kunt doen? Wij delen onze ideeën graag met je. Maar laten we eerst wat dieper in de resultaten duiken.

Bekijk ons learning center. Krijg inspiratie van onze ebooks, whitepapers, blogs, learning notes en podcasts om learning journeys te creëren met impact.

Kom inspiratie opdoen tijdens een evenement. Door mensen met elkaar te verbinden kan je kennis delen. Daarom bezoeken we regelmatig evenementen, spreken we op evenementen en organiseren we ze zelf.

Alle tools voor trainers en opleiders om training te maken en uit te serveren die mensen helpt slimmer te leren en beter te presteren.

Ontdek hoe je ons learning journey platform kunt gebruiken. Bekijk al onze oplossingen zoals de verschillende manieren waarop je ons platform kunt implementeren: Leermethodes, Training types, Industrieën, Servicepartners