Houd meer tijd over
om te werken aan vaardigheden

Wanneer je een mix maakt van online en offline leeractiviteiten, ontstaat er een krachtige leerervaring. Dit concept is beter bekend als blended learning.

Met blended learning kun je het mogelijk maken om kennistraining online te laten plaatsvinden. Op deze manier houd je in de klas meer tijd over om met je studenten te werken aan hun vaardigheden.

Met blended learning creëer je de optimale cursus voor jou en je studenten.
Zo leren zij sneller en onthouden ze meer!

Blended learning in aNewSpring

Blended learning in aNewSpring betekent dat je de mogelijkheid hebt om verschillende leervormen met elkaar te combineren tot een ideale cursus. Je kunt bijvoorbeeld het gemak van individueel online leren combineren met het oefenen van vaardigheden in een klassikale groep. Of geef online een webinar en voeg daar een offline coach aan toe. Alles is mogelijk!

Daarnaast kunnen trainers makkelijk berichten sturen naar individuele studenten, of naar een groep. Ook krijgen zij notificaties gebaseerd op individuele voortgangsresultaten, en kunnen daar direct op reageren. Zo kunnen zij gemakkelijk analyseren wanneer een student extra instructie nodig heeft.

Meer weten? Lees meer in het artikel:
‘Blended and Hybrid Learning’.

Vraag een demo aan van ons leerplatform