Het Inspiring Learning Kookboek bevat de volgende zes hoofdstukken:

1. Waar heb je trek in?

In dit hoofdstuk delen we hoe je leerdoelen in drie stappen kunt vaststellen, hoe je toetsingmethoden kan bepalen en hoe je onderzoek kan doen naar de belangrijkste eigenschappen van jouw deelnemers.

2. Selecteer de ingrediënten

In hoofdstuk 2 beantwoorden we wat vragen om de eigenschappen van leerinterventies duidelijk te maken, hoe je passende leervormen kan selecteren en worden er 14 toegelicht.

3. Bereid de gangen

In het 3e gedeelte van ons E-book vertellen we hoe je de losse leerinterventies om kan zetten in een of meerdere modules die bij elkaar het leertraject vormen.

4. Op smaak brengen

Hoofdstuk 4 staat in het teken van leertechnieken. We delen 3 versterkende leertechnieken die je kunt toepassen om jouw leertraject nóg beter te maken.

5. Proef en verbeter

Hoofdstuk 4 staat in het teken van leertechnieken. We delen 3 versterkende leertechnieken die je kunt toepassen om jouw leertraject nóg beter te maken.

6. Serveer

Leerinterventies kan je op twee manieren serveren; gang voor gang of in de vorm van een lopend buffet. In dit hoofdstuk staan we stil bij de voordelen van beiden.

Bekijk onze andere
e-books & white papers:

How to design blended learning?

10 tips on how to sell e-learning

Nieuwsgierig naar meer?

All the tools for training providers to create and deliver training that helps people learn smarter and perform better

Find out how you can use our learning journey platform

Neem even een momentje..

Klik op ‘Akkoord’ om onze voorwaarden te accepteren voor het gebruik van de website of klik op 'Privacy Opties' om jouw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy statement | Sluiten
Privacy opties