Het Inspiring Learning Kookboek
bevat de volgende zes hoofdstukken:

1. Waar heb je trek in?

In dit hoofdstuk delen we hoe je leerdoelen in drie stappen kunt vaststellen, hoe je toetsingmethoden kan bepalen en hoe je onderzoek kan doen naar de belangrijkste eigenschappen van jouw deelnemers.

2. Selecteer de ingrediënten

In hoofdstuk 2 beantwoorden we wat vragen om de eigenschappen van leerinterventies duidelijk te maken, hoe je passende leervormen kan selecteren en worden er 14 toegelicht.

3. Bereid de gangen

In het 3e gedeelte van ons E-book vertellen we hoe je de losse leerinterventies om kan zetten in een of meerdere modules die bij elkaar het leertraject vormen.

4. Op smaak brengen

Hoofdstuk 4 staat in het teken van leertechnieken. We delen 3 versterkende leertechnieken die je kunt toepassen om jouw leertraject nóg beter te maken.

5. Proef en verbeter

Stel een pilotgroep samen en test uw trainingsprogramma.

6. Serveer

Leerinterventies kan je op twee manieren serveren; gang voor gang of in de vorm van een lopend buffet. In dit hoofdstuk staan we stil bij de voordelen van beiden.

Bekijk onze andere e-books en white papers:

Leertrajecten die er
fan-tas-tisch uitzien
In deze handleiding ‘Design for Learning‘ leer je alle fijne kneepjes over design om leertrajecten te creëren met impact.
Word een learning journey creatieveling
Met dit whitepaper en printables leer je hoe je je creativiteit kunt aanwakkeren bij het maken van je learning journeys.
2021 Essentials Guide
voor Opleiders

In dit gratis magazine vind je voorspellingen, strategisch advies en interviews met top opleiders als NCOI, Krauthammer en 112BHV.
Wat weet jij over de wereld van leren?
Dit e-book doet een poging om grip te krijgen op wat er allemaal gebeurt rondom innovatie in leren, samen met jou.