Waarom is leren
nog steeds
‘one size fits all’?

Dat vragen wij onszelf vaak af. Vandaag de dag passen steeds meer producten en services zich aan aan jouw persoonlijke voorkeuren. Behalve leren! Toch zijn alle studenten uniek en hebben zij allemaal een ander talent, maar gek genoeg zijn alle cursussen ‘one-size-fits-all’. Bij aNewSpring geloven we dat er een betere manier is om mensen te laten leren: met adaptive learning journeys!

Stel je voor hoeveel profijt jouw deelnemers hebben van een cursus die zich aan hen aanpast:

Individuele learning journeys

In aNewSpring is het mogelijk om deelnemers alleen de leeractiviteiten voor te schotelen die zij het meest nodig hebben. Ons adaptieve algoritme biedt hen activiteiten gebaseerd op hun kennisniveau en doelprofiel. Door op hun aandachtspunten te focussen creëren we een gepersonaliseerd leerpad voor iedere deelnemer. Op deze manier helpen wij ze hun doelen efficiënter en effectiever te behalen.

Stel leerdoelen in

Er wordt een profiel met leerdoelen gecreëerd, waaraan leeractiviteiten worden toegevoegd.

De learning journey wordt berekend

Deelnemers scoren op deze leerdoelen, zo krijgt iedere deelnemer een persoonlijke cursus.

Automatisch aanpassen bij obstakels

De leeractiviteiten passen zich aan op basis van de voortgang en het doelprofiel.

Het beste voor heterogene groepen

Zijn al jouw deelnemers hetzelfde? Adaptief leren werkt het beste voor heterogene leergroepen welke op hetzelfde niveau moeten worden gebracht. Omdat de leerstof gebaseerd wordt op hun huidige niveau hoeven zij niet meer te leren dan nodig is. De gemiddelde tijd die besteed wordt aan trainen zal hierdoor zeker omlaag gaan.

Diverse adaptieve cursusconcepten

Er zijn veel manieren waarop een adaptieve cursus ontworpen kan worden in aNewSpring. Er zijn diverse cursusconcepten beschikbaar voor verschillende situaties, zoals: case based learning, een instaptoets gevolgd door remedial training modules, leren door te oefenen en leren en herhalen. Wij helpen je graag met het ontwerpen van de cursus die het beste bij jouw situatie past.

Zie hoe anderen leren persoonlijk maakten